15. oktober 2007

Juhuuuuuuu!

Vi avbryter denne planleggingen av seriøs blogging for å proklamere for all verden at jeg nå har gått ned totalt 10 kilo!! Det har riktignok tatt 26 uker, men det tenker vi ikke så mye på nå! Måtte de neste ti ryke dobbelt så fort!

4 kommentarer:

Catti sa...

Jøss! Imponerende!
Ka er hemmeligheten?

Sigrid sa...

Grete Roede. Fem måltider om dagen, tri frokter å tri grønnsaker, ein time tur, jogging eller styrketrening så ofte som mulig, helst kver dag, å ellers en positiv innstilling og den rette motivasjonen (som i dette tilfellet e å se aldeles gnistrande nydelig ut i brudekjole den 14. juni;))

Cecy sa...

Regne me vielsen vår blir kl.13 på Klippen i Sandnes. =) Me valgte 14 juni pga. flere årsaker egentligt, d va den datoen de hadde ledigt på Jærgården + at me fant ut at juni va den måneden me best vær. Statistisk sett :P Men hvis du e e traktene, kan ikkje du je meg en mld på facebook elle någe, så kunne me kanskje gått og sett samtidigt? Eg e imponert øve helse prosjektet ditt, og kunne tenkt meg å fått någen tips. Tenke eg ska ta meg tid te trening i alle fall, men trenge fremdeles goe råd. :P

Anonym sa...

Fuck asså og det ser ut som om det er eg som har øvetatt di.... Hemmeligheten: Grandiosa, øl, Cola, og tv.