13. november 2007

Noen er MINDRE opptatt av å levere enn andre.

Noen burde saksøke Posten for villedende reklame.

Du har kanskje sett de litt søte reklamene med jenta som nekter å levere fra seg lappen til noen andre enn jenta som opprinnelig skulle få den? Og så ser vi den samme jenta som voksen, og hun har blitt postbud. Over dette bildet vises teksten "Noen er mer opptatt av å levere enn andre."

Problemet med denne reklamen er at den kan lede oss til å se en sammenheng mellom Posten og dette "Noen er mer opptatt av å levere enn andre." Det er feil.

Det finnes nok noen som er mer opptatt av å levere enn andre. De jobber sannsynligvis i UPS, FedEx eller et av de andre lignende selskapene.

De jobber i hvertfall ikke i Posten Norge.

4 kommentarer:

Marit sa...

Well, d e mulig di isje jobbe i UPS. Fyren så sko levera mac´en og iPoden min måtte leida gjennom bilen sin 3 ganger før an fant mac´en... Men for all del, d e jo bare snakk om ei eska på 50*50*10cm så veie 4 kg...

Helge Rege Gårdsvoll sa...

Varierer nok noe fra by til by, men UPS kommer i det minste...

Anders sa...

litt sinna?
Har ikkje akkurat den beste erfaringa med posten e heller. Det er vel ikkje så lett å venne seg til krav når en har hatt monopol heilt til nylig.

Anonym sa...

Helt ENIG! Hver gang posten skal gjøre noe mer komplisert for meg enn å levere et brev, så tuller de det til. Sist når mamma sendte meg kake i posten til bursdagen min, det tok over en uke, for en vanlig Norgespakke!!!